Brainwave Entrainment

 

Mi az az Brainwave Entrainment?

 

Brainwave Entrainment egy angol kifejezés amit elég nehezen fordítható le.

A következő képpen lehetne megfogalmazni – az agyhullámokat egy bizonyos mintára tudjuk ráhangolni úgy, hogy kívűlről egy találékony módon stimuláljuk az agyat. Hajlamosak lennénk ezt az „agyhullám tréning“ kifejezéssel lefordítani, ami valamilyen szinten stimmel is de mégsem egészen megfelelő.

A Brainwave Entraiment – tel ugyan „eddzük“ azt a mentális képességünket, hogy előnyös agyhullámokat legyünk képesek létrehozni (és hátranyosakat megszüntetni) de magát egy hullámot nem lehet edzeni.

Ennek ellenere ez segít elképzelni, hogy a Neurostream pontosan ebben segít: meghatározott agyhullámokat edzeni, létrehozni és ezeket erősíteni.

 

Brainwave Entrainment:

 

Egy darab életminőség.

Entrainment a kulcs: ha különböző ritmusok egy közös ritmusra egybehangolódnak akkor beszélünk Entrainment – ről.

A természet telített önmagukat szinkronizáló ritmusokkal, gyakorlatilag a totális,mindent átfogó Entrainment által létezik éppúgy kicsiben mint nagyban.

Ilyen ritmusok, amikkel mi mindannyian „össze vagyunk hangolódva“, az évszakok ritmusa, a nappal és az éjszaka ritmusa, a hold ritmusa, az apály – dagály ritmusa, de az alvás – ébrenlét ritmusa épp úgy mint a sejtszintű ritmusok.

Mi azonban nem csak a természettel szinkronizáljuk magunkat, hanem embertársainkkal is.

Mechanikusan létrejött Entrainment – et is lehet bizonyítani. Ha egy A hangolóvillát megütünk, akkor minden a közelben lévö A hangolóvilla hamarosan ugyan úgy fog rezegni, csak úgy egyszerűen.

Templomi harangok képesek minden nehézség nélkül egész városrészeket áthangolni….

 

Az agyhullámok Entrainment – je, hangolása

 

Az agyhullámok mindig valamilyen Entraiment hatása alatt álnak. Állandóan egy belső vagy egy külső ritmust követnek.

Szóval ez úgy működik, hogy ezeket a külső ritmusokat meghatározhatjuk, előállíhatjuk és akkor ezekre hangoljuk az agyhullámokat. Csak bizonyos ingerekre van szükségünk.

Tipikusan ehhez fényingereket (villogó fény, színek) vagy akusztikus, hang ingereket (beats, pulzáló hangok, különbözö formájú zajok) használnak.

A neurostreamek az akusztikus variációt használják: Beats-eket és sok, sok puha hangszőnyeget.

Mivel a tudomány közben kiderítette melyik beats-eket (pl. Binaurale vagy isochrone beats) és melyik frekvenciákat kell konkrétan használni ahhoz, hogy bizonyos agyhullámot (és ezzel egy bizonyos mentális állapotot) létrehozzunk, ezért manapság már lehetséges hogy gombnyomásra a mentális állapotunkat megváltoztassuk azáltal hogy a Brainwave Entraiment-et alkalmazzuk.

Az alkalmazzuk szó kissé hidegnek hangzik, de a Neurostreams használata ennél sokkal kellemesebb, feltesszük a fejhallgatót, belemerülünk a hangok világába amelyek a Stream-ből erednek.

Például: Szeretnél alfa állapotba kerülni ? keress magadnak egy alfa adást. Itt olyan Alfa Beat-ek áramlanak amelyek agyhullámaidat olyan módon befolyásolják hogy rövid időn belül eléred az alfa állapotot. Az egész maximum 8 percig tart amig eljutsz az alfa állapotba…

 

A Brainwave Entrainmet utóhatása

 

Az agyunk több millliárd agysejtböl, más néven neuronokból áll amelyek elektromos jeleket használnak az egymás közötti kommunikációra. Az a több millió neuron, amely egyidőben sugároz elektromos jeleket, nagy mennyiségü elektromos aktivitást produkál az agyban.

Ez az elektromos aktivitás érzékeny orvosi müszerekkel láthatóva tehetö (pl. EEG) azáltal hogy a fejbőr különböző területein az elektromos mezőt mérjük. Az agyhullámok felfedezésével együtt arra is rájöttek, hogy az agyban zajló elektromos aktivitás a vizsgált személy tevékenységétől függ.

Például, egy alvó ember agyhullámai nagymértékben eltérnek egy ébren levő, aktív ember agyhullámaitól. Az évek során az egyre pontosabb orvosi készülékek hatására egyre világosabbá vált hogy az egyes agyhullámok mit jelentenek és milyen hatással vannak az ember egészségi és szellemi állapotára.

  

HALLHATATLAN

TUDATALATTI

PROGRAMOZÁS

silent subliminals


 

XXL SZÓTANÍTÓ

TANULJ ÚGY

MINT 2037-BEN !!!

Vokabeltrainer