Szervezetünk 65-70 %-a víz! Folyamatos méregtelenítéséhez és az amúgy is kevés vitamin, és hasznos (a növény-, és/vagy állatvilág által szervesített!) ásvány közvetítéséhez, hatékony felszívódásához, tiszta vízre van szükségünk! Ez a mozgáson kívül talán a legfontosabb ahhoz, hogy a súlyos, folyamatos gyógyszerszedéssel járó, életvitelünket korlátozó, vagy akár halált okozó népbetegségeket el tudjuk kerülni.

Felismerve a tényt, hogy mennyire fontos az ember szervezetének a tiszta víz és hogy a környezetszennyezés miatt megfelelő ivóvízhez jutni szinte lehetetlen, a fejlett országok és a nagy nemzetközi szervezetek többféle víztisztítási eljárást kísérleteztek ki és hagytak jóvá.


Az  ivóvíz tisztítás területén az ún. fordított ozmózisos (reverse osmosis) eljárás biztosítja a legnagyobb hatásfokot. Ezek a készülékek a szennyezőanyagok kb. 95%-át távolítják el a csapvízből.

 


A fordított ozmózisos eljárással tisztított víz előnyei:


Állandó minőségű ivóvíz a vízvezetékrendszer meghibásodása, ökológiai problémák, vagy véletlen vízszennyezés esetén is


Mindig megfelelő mennyiségben rendelkezésre áll a tiszta, friss ivóvíz


Kiváló tápanyag-szállító, tehát több vitaminhoz és hasznos ásványhoz juthat szervezetünk


Kiváló méregtelenítő


Segít a diétázóknak az előírt étrend betartásában. Kevesebb cukortól is édesebbek lesznek italaink, ételeink


Ideális a teafőzők, vasalók, kávéfőzők, üzemeltetéséhez


Óvja az egészséget, mert nem tartalmaz baktériumokat, vírusokat, klórt, szerves kémiai anyagokat, gyomirtót, rovarirtót, műtrágyát, mosószereket, vegyszereket, ipari szennyeződéseket, nehézfémeket, toxikus és rákkeltő anyagokat, gyógyszermaradványokat, hormonokat,így nem mérgezi a szervezetünket. Az alacsony (5.25 mg/l) oldottanyag-tartalomnak köszönhetően az omózisvíz más folyadékoknál sokkal  hatékonyabban tudja felvenni szervezetünkből az eltávolítandó salakanyagokat, így a méregtelenítés nélkülözhetetlen eszköze

 

Pozitívan hat a közérzetünkre és anyagcserénkre


Hajmosás utáni öblítésre kifejezetten ajánlott

 

Sok szabad elektront és protont tartalmaz, elősegítve a sejtek elektromágneses működésének körülményeit


Hosszantartó, (áttetsző és csillogó) jégkocka készíthető a tiszta vízből


Javítja az italok és ételek ízét, színét, eltarthatóságát. Lényegesen kevesebb sót, illetve cukrot kell ételeinkbe, italainkba tenni a megfelelő íz elérése céljából


Javítja az italok és ételek eltarthatóságát


Egyes allergiás tünetek jó eséllyel javulhatnak

 

 

Ezek a víztisztító készülékek napjainkban kis méreteik és nagyon magas hatásfokuk miatt otthonainkban is hasznáhatóak.

Segítségükkel kiváló minöségü, kimondottan jó ízü ivóvizet fogyaszthatunk folyamatosan.

 


Hosszabb távon gondolkodva, egészségünk értékét tudatosítva és természetesen az anyagi vonzatát is figyelembe véve egyértelmüen jó döntés egy ilyen készülék használata.

Itt találtok további hasznos információk a tisztított vízröl, a fordított ozmózisos víztisztító eljárásról, a Coolpex víztisztító készülékeiröl.

 

www.kisvaros.hu

 

Csiki Levente

 

leventecsiki1@gmail.com

06 30 753 1478